Osobní vyzvednutí knih je možné pondělí až čtvrtek 9:00-17:00. V každém případě si ale čas návštěvy dohodněte na telefonu 775 705 868!

Čokoláda Avontuur FLEUR DE SEL

Čokoláda, která připlula do Evropy přes Atlantik na plachetnici Avontuur

FLEUR DE SEL 55% kakaa, s mořskou solí

Jedno balení: 58 g 

Položka byla vyprodána…
Momentálně nedostupné
Kód: 611
Značka: Avontuur
169 Kč
Kategorie: Užitečné maličkosti
Hmotnost: 0.07 kg
Položka byla vyprodána…
Komposit coko2
Novinka Tip

FLEUR DE SEL: Bio čokoláda s mořskou solí

  • Bio čokoláda s mořskou solí (francouzsky Fleur De Sel)
  • 55% podíl kakaa z Belize
  • Z biologického zemědělství/ Fair-trade produkt
  • Uplulo 8 528 Nm / 15 793 Km

Popis

Na své 4. cestě loď Avontuur dopravila kakao Maya Mountain z deštného pralesa na jihu Belize pro partnerskou firmu Choco Del Sol. V továrně na čokoládu na zámku Rochsburg v Sasku byly boby ručně zpracovány na tři druhy Čokolády Avontuur.

Čokoláda Avontuur FLEUR DE SEL: Jemná tmavá mléčná čokoláda, díky vyššímu podílu čerstvě praženého kakaa je mnohem tmavší než běžné mléčné čokolády, aniž by byla hořká. 

Obsahuje jemné kousky atlantické mořské soli z Fuencaliente na Kanárských ostrovech.

Výrobce Choco Del Sol věnuje zvláštní pozornost původu surovin a získává kakao výhradně a přímo od družstev v Belize, které zaručují ekologické zemědělství, za které továrna na čokoládu ráda platí spravedlivé ceny.

Složení: 

55% loupané kakaové boby, 13% sušené mléko, třtinový cukr, kakaové máslo (z kontrolovaného ekologického zemědělství), sůl 0,1%

Původ čokolády: Maya Mountain, kakaové boby z Belize

Podíl kakaa: min. 55% 

100% fair-trade, řízené z ekologického zemědělství.

Může obsahovat stopy ořechů, arašídů, mléka, sezamu a sóje.

Nutriční informace vztahující se k 100 g

energie: 2464 kj /589 kcal
Tuky: 47 g
Z toho nasycených tuků: 29 g
Sacharidy: 28 g
z toho cukry: 23 g
proteiny: 11 g
sůl: 0,46 g

 

Výrobce: Timbercoast GmbH

hmotnost balení [kg]: 0,07 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: